2 Kasım 2016 Çarşamba

karotcu,betonkırma,betonkırım.

betonkırma,betonkırım,betonkırma bizim işimiz Beton kırma işlemleri, günümüz teknolojisiyle üretilmiş birçok araç-gereç ile ortaya konulmuştur.
 Beton kırma işlemleriyle yaklaşık 7-8 metreye yakın delikler açılmakta ve istenen çalışmalar ortaya konulmaktadır. Sadece inşaatlar için değil, çeşitli yol yapımı, köprü onarımı vs içinde beton kırma araçları çok yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Uzun yıllar kullanılmış olan binaların hasarlı kısımlarının onarılması işleminde de faal bir şekilde kullanılan beton kırma araçları çok fonksiyoneldir ve kesin sonuç verecek derecede kalitelidir. Modern cihazlar ve elektrikli kesme makineleri ile görev yapan beton kırma ustaları mesleki kazaların önüne geçmek maksadıyla uzun uğraşlar verir. Beton kırmaya yarayan araç gereçleri yatay ve dikey hareketlerle şekil verilmek istenen şekilde kırılır. Merdiven boşluğu açılımından tutulup, alandaki zemin kırmalara kadar birçok görevi eksiksiz yerine getiren ustalar için işçilik ve memnuniyet son derece önemlidir. Kapı ve pencere kesimi, inşaat alanlarının onarımı gibi birçok işi kapsayan çalışma programları ile faal bir hizmet sunmaktadır. Yapı dâhilinde meydana gelebilecek her türlü sıkıntı, maddi kayıpların gerçekleşeceği bir sürecin başlamasına sebebiyet vermektedir. Beton kırma işiyle uğraşan işletmeler, her geçen gün beton kırımı ve onarımı hakkındaki bilgilerini geliştirerek arzu edilen/beklenen hizmet kalitesini yakalamakta ve hasar bırakmadan, olası bir kırma işlemini uygulayarak sorunu tespit edip gereken işlemi yapmaktadır. Fakat şöyle bir durum sirayet edebilir, her yapı için olmasa bile, tespiti teknolojik aletler ile birlikte bile sağlanamayan sorunların kaynağını saptamak için kırma işlemine gidilmeyebilir ve uzun, zahmetli bir zaman diliminin ortaya çıkmasına yol açar. Cihazlar, sorunun olduğu bölgede yoğunlaşır ve sinyallerini o bölgeye doğrultarak tespitin sağlanmasına yardımcı olur. Beton kırma firmaları hedef belirlenen noktayı saptayarak uygun malzemeler ile en az zarar vererek yapım aşamasını sağlar. karotcu,karot,05325754127
Beton kırma işlemleri yapılırken daha uzun yıllar kullanıma uygun olacağı düşünülerek hareket edilir ve eksiksiz bir onarım işlemi sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder